Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerpare görmek

Rüyada şekerpare görmek

Rüyada şekerpare görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, işinde zarar edeceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada şekerpare gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada şekerpare meyvesi görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şekerpare kayısı görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şekerpare görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet eder.

Rüyada şekerpare meyvesi yemek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalet eder.

Rüyada şekerpare tatlısı yapmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret eder.

Rüyada şekerpare yemek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulur.

Rüyada şekerpare yediğini görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şekerpare tatlısı görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments