Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerler görmek

Rüyada şekerler görmek

Rüyada şekerler görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada şekerler gördüyseniz:

  • Aslında çok da istekli olmadığınız veya sezgilerinizin size onay vermedi maceralara atılıyor, imzalar atıyor veya planlara dahil oluyor olabilirsiniz.

Rüyada bir kızdan şeker almak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada şekerli leblebi görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada şeker ve un görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işarettir.

Rüyada şeker ikram etmek kimseyle konuşmaz olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker almak işlerinde başarılı olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinden toz şeker almak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek şekeri görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, dik durmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada toz şeker görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments