Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden şeker istemek

Rüyada birinden şeker istemek

Rüyada birinden şeker istemek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada birinden şeker istemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada şeker istemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına inanılır.

Rüyada birinden şeker istemek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada toz şeker istemek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına inanılır.

Rüyada şeker ağacı görmek borçların hafifleyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker lokum dağıtmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabında şeker görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada şeker ve karınca görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada şeker sucuğu yemek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, sermayesinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments