Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker hamuru görmek

Rüyada şeker hamuru görmek

Rüyada şeker hamuru görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada şeker hamuru gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada şekerli hamur görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeker hamuru görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine inanılır.

Rüyada erişte hamuru görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada zeytinli hamur görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada tavada hamur kızartmak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalettir.

Rüyada hamur ve yağ görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamuru mayalamak yaşanan yokluğun biteceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamuru yuvarlamak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments