Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erişte hamuru görmek

Rüyada erişte hamuru görmek

Rüyada erişte hamuru görmek hatalarından erken döneceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, yakın akrabadan gelecek habere, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine inanılır.

Rüyada erişte hamuru gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Rüyada erişte hamuru görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Rüyada erişte pilavı görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev eriştesi görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erişte görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada erişte makarna görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeklik hamur görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur yapan görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Rüyada kıllı hamur görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments