Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker çalmak

Rüyada şeker çalmak

Rüyada şeker çalmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, moralinin yerine geleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işarettir.

Rüyada şeker çalmak gördüyseniz:

  • Sosyal yardım projeleri veya benzeri organizasyonlarda karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız konuşmalar amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada şeker çalmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada toz şeker çalmak hak yolundan ayrılmayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bayram şekeri çalmak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mezardan şeker toplamak en gösterişli arabalara bineceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada şekerin döküldüğünü görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye şeker vermek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet eder.

Rüyada bayramda şeker topladığını görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marketten şeker almak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments