Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz şeker çalmak

Rüyada toz şeker çalmak

Rüyada toz şeker çalmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin tek başına kalacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine inanılır.

Rüyada toz şeker çalmak gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada toz şeker çalmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kazancının da azalacağına rivayet eder.

Rüyada toz şekerin yere döküldüğünü görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına inanılır.

Rüyada birisine toz şeker vermek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada toz şeker dökmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz şekeri görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toz şeker yediğini görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına inanılır.

Rüyada bir kase toz şeker görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada toz şekeri dökmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments