Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı başkası giymek

Rüyada ayakkabıyı başkası giymek

Rüyada ayakkabıyı başkası giymek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı başkası giymek gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada kösele ayakkabı giymek çok güzel bir evlilik yapılacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada sandalet ayakkabı giymek maddi olarak büyük getirisi olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalet eder.

Rüyada turuncu ayakkabı giymek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin ayakkabısını giymek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine ayakkabı giydirmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada iki ayağa farklı ayakkabı giymek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekini giymek büyük miktarda para kazanılacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, geleceğe dair planlar yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments