Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehriye görmek

Rüyada şehriye görmek

Rüyada şehriye görmek halinin iyi olduğuna, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine işaret eder.

Rüyada şehriye gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Rüyada şehriyeli pirinç pilavı görmek çirkin amellere, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine rivayet eder.

Rüyada şehriye yemek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpa şehriye pilavı görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada arpa şehriye görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya delalettir.

Rüyada şehriye çorbası içmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada şehriye pilavı görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehriye görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, hedeflere ulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada şehriyeli bulgur görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments