Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik şeftali görmek

Rüyada erik şeftali görmek

Rüyada erik şeftali görmek isteklerinize kavuşacağınıza, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, mali olarak küçüleceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada erik şeftali gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada erik ve şeftali görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işarettir.

Rüyada erik şeftali yemek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, onların başarıları ile gururlanacağına inanılır.

Rüyada şeftali ve erik görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik şeftali görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Rüyada şeftali erik görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, anne baba duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada dalından şeftali toplamak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Rüyada şeftali çekirdeği yemek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada olmamış şeftali yemek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments