Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali tohumu görmek

Rüyada şeftali tohumu görmek

Rüyada şeftali tohumu görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada şeftali tohumu gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Rüyada şeftali tohumu görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada filizlenmiş tohum görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada patlıcan tohumu görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada meyve tohumu ekmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada tere tohumu görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kimden akıl soracağına yorulur.

Rüyada karpuz tohumu görmek ne yöne gideceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil biber tohumu görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül tohumu almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments