Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf çorap giymek

Rüyada şeffaf çorap giymek

Rüyada şeffaf çorap giymek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada şeffaf çorap giymek gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Rüyada şeffaf çorap giymek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf ayakkabı giymek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeffaf beyaz elbise giymek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, rahata ereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf elbise giymek strese gireceğine, gergin olacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf terlik giymek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, sevilip sayılacağına tabir olunur.

Rüyada şeffaf kutu görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf taş görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeffaf poşet görmek gelirinin garanti olacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, kararlar alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments