Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf balık görmek

Rüyada şeffaf balık görmek

Rüyada şeffaf balık görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada şeffaf balık gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada şeffaf balık görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kendi işinin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf diş görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada şeffaf görmek çok büyük üzüntü duyacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına alamet eder.

Rüyada şeffaf yüzük görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, iyi haberler alınacağına inanılır.

Rüyada şeffaf renk görmek kısmetli bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada şeffaf çorap giymek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf dosya görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada şeffaf solucan görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments