Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada secdeye yatmak

Rüyada secdeye yatmak

Rüyada secdeye yatmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada secdeye yatmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Rüyada secdeye yatmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işarettir.

Rüyada secdeye gitmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulur.

Rüyada secdede ağlamak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada camide secde yapmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, daha iyi yerlere geleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada birini secde ederken görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunların tek kalemde silineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada secdede uyumak başarıların devamlı olacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, bunun da geleceğine yorulur.

Rüyada kendini secdede görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada secde namazı kılmak eşine değerli hediyeler alacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments