Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada secdede ağlamak

Rüyada secdede ağlamak

Rüyada secdede ağlamak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, mutlu olacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, durumunuzun iyileşeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet eder.

Rüyada secdede ağlamak gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada secdede ağlamak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini secde ederken görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet eder.

Rüyada secde eden birini görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Rüyada secde suresini okumak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalet eder.

Rüyada secdede uyumak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, tatsızlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada secdeye varmak takdir edileceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada tilavet secdesi yapmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments