Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran ve seccade görmek

Rüyada kuran ve seccade görmek

Rüyada kuran ve seccade görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, feraha ereceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran ve seccade gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada kuran ve seccade görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada seccade hediye vermek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük seccade görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hastalıkların sona ereceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada banyoda seccade görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada namaz seccadesi görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, iş kaybı yaşanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına tabir olunur.

Rüyada mavi seccade görmek şansın yüze güleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık seccade görmek tatsızlıkların sona ereceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli seccade görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments