Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade satmak

Rüyada seccade satmak

Rüyada seccade satmak maddi durumun düzeltileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada seccade satmak gördüyseniz:

  • İleri düşünceli olmanız çeşitli kazanımlara yol açabilir.

Rüyada seccade satmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, doğru bir karar verileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine seccade örtmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk seccade görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada çeyizlik seccade görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada ölüden seccade almak sıkıntılarının daha da artacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi seccade görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada birine seccade sermek çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere seccade sermek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments