Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebzeci görmek

Rüyada sebzeci görmek

Rüyada sebzeci görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sevilen bir kişi olunacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebzeci gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada ekili sebze görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş sebze görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada sebzeci görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze kurusu görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahcede sebze toplamak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebzeli pilav yemek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada yeşil sebze görmek yeni bir ortama girileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sebzeli makarna görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments