Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze ve meyve görmek

Rüyada sebze ve meyve görmek

Rüyada sebze ve meyve görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, güçten ve takatten düşeceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze ve meyve gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada sebze meyve bahçesi görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada meyve sebze bahçesi görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çürük meyve sebze görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, canın derdine düşeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze meyve satmak yüzünün eskisi gibi güleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada meyve sebze görmek rahatın kaçacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına inanılır.

Rüyada meyve ve sebze bahçesi görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze meyve sebze görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments