Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve sebze görmek

Rüyada meyve sebze görmek

Rüyada meyve sebze görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada meyve sebze gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Rüyada bahçeden sebze meyve toplamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada meyve sebze görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada sebze meyve hali görmek sorunlarının günden güne azalacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada sebze ve meyve toplamak sorunların günden güne azalacağına, işlerinin çoğalacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede meyve sebze toplamak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve ve sebze görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, gözyaşı döküleceğine inanılır.

Rüyada sebze meyve satın almak sorunların çabucak halledileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze meyve satmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments