Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze çorbası görmek

Rüyada sebze çorbası görmek

Rüyada sebze çorbası görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze çorbası gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Rüyada sebze çorbası görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine delalettir.

Rüyada sebze çorbası içmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye sebze vermek rahata kavuşacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada toprağa sebze ekmek geçim sıkıntısının biteceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına tabir olunur.

Rüyada meyve sebze pazarı görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalettir.

Rüyada taze meyve sebze görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze fidesi görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze tohumu ekmek aileyle iş yapmayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hasta olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments