Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sebze vermek

Rüyada ölüye sebze vermek

Rüyada ölüye sebze vermek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada ölüye sebze vermek gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada ölüden sebze almak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Rüyada ölüye sebze vermek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada çeşitli sebzeler görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada kurtlu sebze görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sebze yemek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik sebze görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk sebze görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada serada sebze görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments