Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve sebze pazarı görmek

Rüyada meyve sebze pazarı görmek

Rüyada meyve sebze pazarı görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, canın sıkılacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada meyve sebze pazarı gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada pazardan meyve sebze almak kötü durumların ortadan kalkacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyve sebze pazarı görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, bol bol moral depolanacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada sebze meyve pazarı görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, evleneceğinize, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalettir.

Rüyada pazardan sebze almak hastalıklara şifa bulunacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazarda sebze satmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalettir.

Rüyada pazarda sebze almak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebze pazar görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebze pazarı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments