Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta bulunmak

Rüyada savaşta bulunmak

Rüyada savaşta bulunmak suçlamalardan aklanılacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, işlerini hafifleteceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yakında hedefine ulaşacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşta bulunmak gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Rüyada savaşta bulunmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak işinde bol kazanç elde edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada nikah bulunmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada otelde bulunmak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafirlikte bulunmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta bulunduğunu görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalik ortamda bulunmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün evinde bulunmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments