Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otelde bulunmak

Rüyada otelde bulunmak

Rüyada otelde bulunmak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, para kazanmaya, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, tövbelerin kabul olacağına, iyiliğe kavuşacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada otelde bulunmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Rüyada otelde bulunmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet eder.

Rüyada otel sahibi görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalettir.

Rüyada otelde olduğunu görmek bazı kaynakların tükeneceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz otel görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına inanılır.

Rüyada otel odasında kalmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına inanılır.

Rüyada otelde çalıştığını görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada otelde havuz görmek garanti olacak makama oturacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada otel havuzu görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments