Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşa hazırlanmak

Rüyada savaşa hazırlanmak

Rüyada savaşa hazırlanmak iyi kısmetleri olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada savaşa hazırlanmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Rüyada savaşa hazırlanmak Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, stresini atacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşa hazırlandığını görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışına gitmeye hazırlanmak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine inanılır.

Rüyada imtihana hazırlanmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, gülen yüzünün de solacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına gecesine hazırlanmak amaçlarına ulaşmaya, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyo yapmaya hazırlanmak iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına inanılır.

Rüyada abdest alıp namaza hazırlanmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, içinin hafifleyeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine tabir olunur.

Rüyada namaza hazırlanmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments