Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmaya başladığını görmek

Rüyada namaz kılmaya başladığını görmek

Rüyada namaz kılmaya başladığını görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmaya başladığını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Rüyada namaz kılmaya başladığını görmek spora başlayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada namaza başladığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sabrını zorlayacağına işarettir.

Rüyada birinin namaza başladığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret eder.

Rüyada namaza başlamak çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin namaza başladığını görmek çok hayırlı işlere atılacağına, işlerin rayından çıkacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka işe başlamak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Rüyada başka bir işe başladığını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments