Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarışın olmak

Rüyada sarışın olmak

Rüyada sarışın olmak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, karamsarlığa düşeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada sarışın olmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarışın yeşil gözlü bebek görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kendi işini açacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarışın kadın öpmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü bebek görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarışın olmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments