Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak taşımak

Rüyada sarımsak taşımak

Rüyada sarımsak taşımak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, kazançların artacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, iş hayatında rahat edileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada sarımsak taşımak gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada sarımsak taşımak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret eder.

Rüyada çürük sarımsak görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil sarımsak görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak satın almak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak temizlemek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak ezmek hanesindeki rızkın eksileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birine sarımsak vermek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak kokusu görmek evlatlarından hayır bulacağına, sevdiği insana kavuşacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments