Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak çiçeği görmek

Rüyada sarımsak çiçeği görmek

Rüyada sarımsak çiçeği görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine inanılır.

Rüyada sarımsak çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Rüyada sarımsak çiçeği görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşuya sarımsak vermek çok başarılı işlere adım atacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada sarımsaklı yoğurt yemek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak tanesi görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak yemek görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçede sarımsak görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak ekmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsaklı su içmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments