Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sarımsak görmek

Rüyada beyaz sarımsak görmek

Rüyada beyaz sarımsak görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, tartışma yaşayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalettir.

Rüyada beyaz sarımsak gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada beyaz sarımsak görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada sarımsak dişi görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça sarımsak görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, ailesi ile mutlu olacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalet eder.

Rüyada kuru sarımsak görmek şansının her zaman yaver gideceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı sarımsak görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak tanesi görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birinden sarımsak aldığını görmek verimin ve bereketin geleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada ezilmiş sarımsak görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments