Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak atmak

Rüyada sarımsak atmak

Rüyada sarımsak atmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Rüyada sarımsak atmak gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada sarımsak atmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, onlarla ayrı düşeceğine alamet eder.

Rüyada başkasına sarımsak vermek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada sarımsak diktiğini görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Rüyada sarımsaklı yemek yemek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada sarımsak kabuğu görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada sarımsak çıkarmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, variyetini çoğaltacağına inanılır.

Rüyada sarımsak satmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsaklı ekmek görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments