Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak görmek

Rüyada sarımsak görmek

Rüyada sarımsak görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, rahat bir hayatı olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, zorlukların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada soğan ve sarımsak yemek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, başa iş açacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada sarımsak yedirmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta sarımsak görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan sarımsak görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsaklı su içmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments