Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluyla kucaklaşmak

Rüyada oğluyla kucaklaşmak

Rüyada oğluyla kucaklaşmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğluyla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Rüyada oğluyla kucaklaşmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sarılmak kucaklaşmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölen biriyle kucaklaşmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada akrabalarla kucaklaşmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle kucaklaşmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada biriyle kucaklaşmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birisiyle kucaklaşmak çok güzel günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalettir.

Rüyada babayla kucaklaşmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, gülüp eğleneceğine, kazancının günbegün artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments