Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yün görmek

Rüyada sarı yün görmek

Rüyada sarı yün görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yün gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplayabilecek zamanınız olacak.

Rüyada sarı yün görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak yün görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, bol hayır duası alınacağına, çalışkan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün örmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada pembe yün görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada çuvalda yün görmek fırsatların elden kaçırılacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yün ip görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada temiz koyun yünü görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalettir.

Rüyada yıkanmış temiz yün görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments