Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yapraklar görmek

Rüyada sarı yapraklar görmek

Rüyada sarı yapraklar görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yapraklar gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada sarı yaprak toplamak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı asma yaprağı görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yapraklar görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı üzüm yaprağı görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Rüyada dökülmüş sarı yaprak görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sarı yaprak süpürmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı yapraklı defter görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine inanılır.

Rüyada sarı yaprak görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments