Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yaprak görmek

Rüyada sarı yaprak görmek

Rüyada sarı yaprak görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, çok eğleneceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hasta ve zor geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı yaprak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada sarı asma yaprağı görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı yaprak süpürmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sarı yaprak görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulur.

Rüyada sarı yaprak toplamak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sarı yapraklı defter görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sarı yapraklar görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işarettir.

Rüyada dökülmüş sarı yaprak görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı üzüm yaprağı görmek en küçük sorunda parlayacağına, hayaller kurulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments