Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve yeşil renk görmek

Rüyada sarı ve yeşil renk görmek

Rüyada sarı ve yeşil renk görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yanlış işler yapacağına, kazancınızın artacağına işarettir.

Rüyada sarı ve yeşil renk gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada sarı yeşil renk görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada sarı ve yeşil renk görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı yeşil renk görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ve sarı renk görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Rüyada sarı renkte su görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sarı renk araba görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk örümcek görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Rüyada sarı renk eşarp görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments