Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk eşarp görmek

Rüyada sarı renk eşarp görmek

Rüyada sarı renk eşarp görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, sıkıntılarını çözeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hedeflerini tutturacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk eşarp gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayabilecek maddi bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada sarı renk eşarp görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada mor renk eşarp görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk eşarp görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek bolluk içine olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu renk eşarp görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk eşarp takmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulur.

Rüyada renkli eşarp takmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karışık renkli eşarp görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments