Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve sarı renk görmek

Rüyada yeşil ve sarı renk görmek

Rüyada yeşil ve sarı renk görmek kazancının helal para olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yeşil ve sarı renk gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz veya rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz ya da sizden imkansız şeyler isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil ve sarı renk görmek maddi olarak büyüyeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı sarı yeşil renk görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sarı yeşil renk görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı ve yeşil renk görmek helal ekmek yeneceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk ayakkabı görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada sarı renkli yılan görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkli yatak görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk giydiğini görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments