Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkte su görmek

Rüyada sarı renkte su görmek

Rüyada sarı renkte su görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renkte su gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da özel hayatınızı ilgilendiren düzensizlikler veya gariplikler söz konusu olabilir.

Rüyada sarı renkli su görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkte su görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkte elbise giymek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk örümcek görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada sarı renk giydiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı yollara gireceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı renkli eşya görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve sarı renk görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yönetici makamına geleceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk ev görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments