Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve kırmızı çiçek görmek

Rüyada sarı ve kırmızı çiçek görmek

Rüyada sarı ve kırmızı çiçek görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı ve kırmızı çiçek gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada sarı kırmızı çiçek görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada sarı ve kırmızı çiçek görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kararlarına saygı duyulacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiçek toplamak daha çok iş yapacağına, işlerinin çok iyi olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına inanılır.

Rüyada kırmızı beyaz çiçek görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gelincik çiçeği görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı çiçekli elbise giymek para biriktirebileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiçek vermek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kırmızı zambak çiçeği görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, onlarla ayrı düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments