Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gelincik çiçeği görmek

Rüyada kırmızı gelincik çiçeği görmek

Rüyada kırmızı gelincik çiçeği görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kişinin afiyette olacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gelincik çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı konuları detaylı ele almanız küçük şeyleri idare etmeye çalışmak yerine, dikkatinizi bekleyen önemli konuları görmenizi sağlayabilir.

Rüyada kırmızı gelincik çiçeği görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada gelincik çiçeği görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı gelincik görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelincik hayvanını görmek kavgaların büyüyeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz gelincik hayvanı görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada gelincik hayvanı görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gelincik görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, hatalarından erken döneceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada gelincik hayvanı öldürmek güllük gülistanlık olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments