Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kırmızı çiçek görmek

Rüyada sarı kırmızı çiçek görmek

Rüyada sarı kırmızı çiçek görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kırmızı çiçek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada sarı kırmızı çiçek görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı ve kırmızı çiçek görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiçek buketi görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz çiçek görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı canlı çiçek görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı zambak çiçeği görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı çiçek bahçesi görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı çiçekli ağaç görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kendisine ev alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments