Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede tavuk görmek

Rüyada tencerede tavuk görmek

Rüyada tencerede tavuk görmek hem moral hem de çareler bulacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yokluk içine düşeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencerede tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada tencerede pişmiş tavuk görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada tencerede tavuk pişirmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalettir.

Rüyada tencerede tavuk görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, işinde başarılı olacağına işarettir.

Rüyada teflon tencere almak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine delalet eder.

Rüyada tencereden yemek yemek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine rivayet eder.

Rüyada tencerede saç görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak tencere görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada dolu tencere görmek sorunların artacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments