Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde tavşan görmek

Rüyada denizde tavşan görmek

Rüyada denizde tavşan görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada denizde tavşan gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Rüyada denizde tavşan görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanın kesildiğini görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına yorulur.

Rüyada beyaz renkli tavşan görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tavşan tutmak düşmanlarla beraber oturmaya, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada beyaz yavru tavşan görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tavşan görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arap tavşanı görmek maddi gücünün artacağına, büyük paralar kazanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ismini herkese duyuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments