Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli eşya görmek

Rüyada sarı renkli eşya görmek

Rüyada sarı renkli eşya görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, ele geçen kazancın azalacağına delalettir.

Rüyada sarı renkli eşya gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada sarı renk eşya görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renkli eşya görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ticarete atılacağına işarettir.

Rüyada renkli eşyalar görmek sonunda maddi zarara gireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli eşya görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, maddi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk eşyalar görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, mutlu olacağınıza, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz renkli eşya görmek kimseye borçlanmayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk eşya görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada mavi renkli eşyalar görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments