Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli eşyalar görmek

Rüyada renkli eşyalar görmek

Rüyada renkli eşyalar görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada renkli eşyalar gördüyseniz:

  • Hukuksal bir konuda şahitlik gereği ortaya çıkabilir veya size danışabilirler.

Rüyada renkli eşya görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada beyaz renkli eşya görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, başarıya giden yollarını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli eşya görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz renk eşya görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada renkli eşyalar görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına yorulur.

Rüyada sarı renk eşya görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk eşya görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk eşyalar görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments