Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk eşyalar görmek

Rüyada mavi renk eşyalar görmek

Rüyada mavi renk eşyalar görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk eşyalar gördüyseniz:

  • Plan veya düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada mavi renk eşya görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, güzel bir hayatı olacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk eşyalar görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli eşyalar görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Rüyada mavi eşyalar görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işarettir.

Rüyada mavi eşya görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına inanılır.

Rüyada sarı renk eşya görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet eder.

Rüyada renkli eşyalar görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ev sahibi olacağına inanılır.

Rüyada beyaz renk eşya görmek pişmanlığa, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments