Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk kağıt görmek

Rüyada sarı renk kağıt görmek

Rüyada sarı renk kağıt görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada sarı renk kağıt gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Rüyada sarı renk kağıt görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işarettir.

Rüyada sarı renkli kağıt görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kağıt para görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada renkli kağıt görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, insanlara yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk kağıt para görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kağıt para görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli kağıtlar görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kağıt para görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments